fbpx

Nsym

200,00 DKK

NSym fra Vetcur 

NSym er et tilskudsfoder til hund og kat, hvis du ønsker at tildele lidt ekstra i forbindelse med eksempelvis råfodring eller hvis dit dyr skal sikres en bred pallette af byggesten. NSym kan gøre underværker på tørfodrede dyr, der har brug for hjælpestoffer til at blive i stand til at optage vitaminer og mineraler fra foderet. Specielt hvis dyret er ekstra belastet, fælder, er diegivende, eller er i hård træning etc. Kan også bruges til Barf fodrede dyr der får en blanding der i forvejen indeholder vitaminer og mineraler

Kan også med stor fordel bruges i forbindelse med dårlig/mat pels eller pels-skifte og i forbindelse med laktation, drægtighed og parrings sæson. ved skade eller operation/sygdom.

Består af højkvalitets døde gærkulturer, der er understøttet af en unik planteblanding som sikrer at der er fuld udnyttelse af gærens indholds stoffer.

Gær er mest kendt for sit store indhold af B-vitaminer (er selvfølgelig tilstede i rigelige mængder) og selv om det er vigtigt for rigtig mange processer i kroppen er det mindst lige så meget indholdet af aminosyrer, der har vores fokus her. Aminosyrer er byggesten til at danne proteinkæder i kroppen og da det foregår hele tiden er der et enormt behov for de mange forskellige aminosyrer der findes. Gær er rig på alle aminosyrer og er derfor et godt supplement til alle former for fodring herunder også rå-fodring og er du i tvivl om du får fodret varieret nok, så er NSym optimal sammen med.

Og som om det ikke er nok, så virker NSym som et co-enzym i forbindelse med fordøjelsen. Især optagelse af mineraler har brug for hjælp og NSym er den perfekte lille hjælper.

Pulveret drysses på foderet med op til 1/2 måleske til katte og små hunde. Op til 1 måleske til store hunde.

Indhold:
Gær af døde gærkulturer, solbær, marietidsel, pimpinelle, alm. nælde, mælkebøtte, stedmoderblomst, blæretang, sasaparille, gurkemeje, burre, alm. syre, hvidtjørn, gyldenris, ensian

Analyse:

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.