fbpx

GourMix Menu No. 2 – 5 kg

500,00 DKK

GourMix er intet mindre end, en verdensnyhed indenfor katte-fodring.

Ved at gøre op med myten om, at et fuldfoder bestående af en blanding af fodermidler tilsat vitaminer og mineraler, er det foder din kat skal leve af, er det lykkedes at skræddersy og sammensætte GourMix, så foderet efterligner din kats naturlige levevis og biologiske behov. og som både smager godt og gør det nemt for dig at give din kat en afbalanceret sund og nærings-rig kost. GourMix er skræddersyet, så det tilgodeser din kats naturlige behov for at få en bred vifte af vigtige næringsstoffer. Det betyder bla. at den livsvigtige svovlholdige Beta-aminosyre Taurin forefindes i naturlig høj koncentration i foderet.

Katten i det fri har et menukort der består af mere end 1000 forskellige byttedyr. Rigtig mange af disse byttedyr findes slet ikke i landbrugets dyre besætninger, hvilket derfor betyder at disse fødekilder ikke kan anskaffes som en råvare til at producere tørfoder af.

Så Vetcur har tænkt nyt og innovativt for at få så mange fødekilder i deres foder med, som overhovedet muligt. Samtidig er der puttet så mange økologiske råvarer i produkterne som muligt.… og der arbejdes på at skaffe alle ingredienser til GourMix af økologisk oprindelse. Ved at bruge GourMix gavner du miljøet, dyre velfærden og ikke mindst din kats helbred. Ved at benytte råvarer af bedste kvalitet er det også lykkedes at undgå kunstigt tilsætning af bla. Taurin. Derved får din kat en naturlig afbalanceret ernæring, til gavn for helbred og livskvalitet.

Ligeledes indeholder menuerne unikt afstemte blandinger af bær, rødder, græsser, bark, nødder, frugter, spirer mv. fra naturens eget skatkammer. Gourmix er et kornfrit katte-foder, som derfor er fri for lagermider. Og dermed er et meget allergi venligt katte-foder.

Da alle katte er forskellige, er det vigtigt at se på den enkelte kats huld, alder og energi niveau! Og det er det vigtigt, at din kat altid har fri adgang til frisk vand.

Du kan se ingredienser, deklaration, energifordeling, anbefalet fodermængde m.m. på billederne i billedearkivet

 For at kunne tilgodese din kats behov for afveksling er der lavet  to forskellige GourMix menuer til kat nemlig Menu No.1 og Menu No. 2.

Varianter:
1,25 kg
5 kg

Fodrings vejledning:
Alle katte er forskellige, så denne angivelse er kun vejledende. Du bør altid fodre din kat efter dens behov.
2-3 kg: 35-50 gram om dagen
3-5 kg: 50-85 gram om dagen
5-7 kg: 85-120 gram om dagen
7+ kg: 120+ gram om dagen

Ingredienser:
Fisk, rug (økologisk), ærter (økologisk), sojabønner (økologisk), kylling, and, æg, spelt (økologisk), kyllingelever, ølgær, blanding af 11 udvalgte tørrede planter, mineraler og vitaminer.

 

Deklaration:
Råprotein 35 %
Råfedt 15 %
Træstof 3%
Råaske 8 %
Vand 7 %
Calcium 16g
Fosfor 12g
Magnesium 1g
Natrium 3g

Yderligere information

Vægt 5 kg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.