fbpx

CadoVit

300,00 DKK

CadoVit er et vitamin og mineral tilskudsfoder til hund og kat, der sikrer at hund og kat får det de skal have, hvis de rå-fodres (Barf). Derudover er den også eminent til brug hvis dyret er ekstra belastet i en periode. Som eks. pels-skifte, laktation, parrings sæson, ved diegivning, hård træning, efter skader eller operation.

CadoVit består af højkvalitets døde gærkulturer, der er understøttet af en unik planteblanding som sikrer, at der er fuld udnyttelse af gærens indholds-stoffer. Desuden er der tilsat en vitamin og mineralblanding, som sikrer at din hund eller kat får tilført de vigtige vitaminer og mineraler, der måske mangler i det foder du bruger. CadoVit er især perfekt til at understøtte en god varieret råfodring.

Gær er mest kendt for sit store indhold af B-vitaminer (er selvfølgelig tilstede i rigelige mængder) og selv om det er vigtigt for rigtig mange processer i kroppen er det mindst lige så meget indholdet af aminosyrer, der har vores fokus her. Aminosyrer er byggesten til at danne proteinkæder i kroppen og da det foregår hele tiden er der et enormt behov for de mange forskellige aminosyrer der findes. Gær er rig på alle aminosyrer og er derfor et godt supplement til alle former for fodring herunder også råfodring og er du i tvivl om du får fodret varieret nok, herunder vitaminer og mineraler, så er CadoVit optimal sammen med.

Derudover virker CadoVit på grund af gæren, som et co-enzym i forbindelse med fordøjelsen. Især optagelse af mineraler har brug for hjælp og støtte, her er CadoVit den perfekte hjælper.

Hvornår bruges CadoVit:

  • I forbindelse med dårlig/mat pels
  • Pels-skifte
  • Laktation
  • Drægtighed og parrings sæson
  • Ved råfodring (Barf)
  • Understøtter en varieret råfodring

Dosering:
1/4 måleske pulver til katte og små hunde drysses på foderet
1/2 måleske pulver til store hunde.
Pulveret drysses på/i foderet.

Indhold:
Gær af døde gærkulturer, faxekalk, solbær, vejbred, roselle, hvidtjørn, hindeastragel, bukkar, blæretang, hønsegræs, stedmoderblomst, baldrian, jernurt.

Vitamin og mineralblanding:
Kalciumcarbonat, magneciumoxid, sepiolite, jernsulfat, zinksulfat, cholinklorid, mangansulfat, natriumselenit, vitamin E, B7, B3, B5, B1, B2, B6, B12.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.