fbpx

AdhD – Alle de herlige Dyrs blanding i kapsler

200,00 DKK

AdhD (Alle de herlige Dyrs blanding) er udviklet til at understøtte alle kroppens overordnede vitale processer, så dyret genvinder livskvalitet og velvære hurtigst muligt. Den unikke og særdeles brede vifte af fytonæringsstoffer, som findes i AdhD, er vigtig for at tilføre alle kroppens milliarder af celler nok næring til, at de kan restituere, mens de varetager deres daglige aktiviteter. Den er fyldt med næringsstoffer til fordøjelses-systemet, nerve og hormonsystemet samt det enteriske nervesystem. For at opnå en optimal livskvalitet skal vores dyr også have en masse plantenæringsstoffer, men desværre er det ikke alle der får nok og dette kan der være adskillige årsager til.

Hvilke problemstillinger kan der opstå ved mangel på næringsstoffer?
– Adfærdsmæssige udfordringer: Som kan variere fra at være helt apatisk til hyperaktivitet, irritabilitet, sløvhed, angst, stress, depressiv og indelukket, hunden kan have svært ved at interagere blandt artsfæller og mennesker, eller have et “varmt” temperament. Aggression
– Fysiologisk udfordringer: Dårlige blodværdier, dårlig tarmflora og tarmfunktion, dehydrering, væskeophobning, nedsat eller dårlig organfunktion,  dårlig/grim pels, dårlig lugt fra krop og mund, vægttab kombineret med besvær ved at genvinde optimal vægt. vægtforøgelse, svært ved at tabe sig mm.

Hvad kan ellers stress påvirke dyrene?:

  • efter længerevarende skade eller sygdom
  • Nyt hjem
  • Foderskifte
  • Alvorlig sygdom
  • Ophold på internat/pasning udenfor vante rammer

 

Indhold:
Bøtte med 150 kapsler (53,4 g.)  AdhD er lavet i kapselform og er derfor nemt at give katten i en godbid eller direkte ind i munden. Udover det er super nemt at sørge for at katten eller hunden for den rigtige dosis efter vægt.

Dosering:
<2 kg: MAX 1 kapsel/dagligt (helst om morgenen)
3-5 kg: 1-2 kapsler/dagligt (helst om morgenen)
6-20 kg: 2-3 kapsler/dagligt (helst om morgenen)
21-35 kg: 3-4 kapsler/dagligt (helst om morgenen)
36-50 kg: 4-5 kapsler/dagligt (helst om morgenen)
>51 kg: 5-6 kapsler dagligt (helst om morgenen)

Sammensætning:
Ølgær
Faxekalk
Passionsblomst
alm. røllike
Abelmoskus
Havre spirer
Ananas
alm. agermåne
Blomster-karse
Humle
Surbær
Pomerans
Kvan
Lucerne
Mælkebøtte
Gul ensian
Jasmin
Lakridsrod
Glat burre
Blåbær
Prikbladet perikum
Pimpinelle
Skovmærke
Hønsegræs
Rabarber
Valnød
Blæretang
Citrongræs
Lind

Produktet fremstilles af den danske virksomhed Vetcur Biotec, som er eksperter i god ernæring og sunde tilskud til både heste, hunde, og katte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.