fbpx

Jeg hedder Sofiia Nygaard

Jeg har hele livet elsket dyr, siden jeg kunne kravle, har jeg kunnet findes i selskab med hunden derhjemme.

Dyrene er hele omdrejningspunktet for mit liv, og har altid været det.

Siden jeg kunne sætte bokstaver til ord, har hundens adfærd, hunde-sprog og deres interaktion hund og hund imellem været mit store brændpunkt.

Dyrenes ve og vel har altid ligget mig dybt på sinde, og jeg brænder for at hjælpe, formidle og øge indsigten i hundens natur og dermed øge forståelsen hund og ejer imellem, til at få et godt samarbejde og nyde hinandens selskab.

Min tilgang til hundene og deres adfærd og træning er igennem positive behandlinger, adfærds-konsultationer, rådgivning og træning som alt sammen er på hundens præmisser. Jeg bruger udelukkende positive adfærdstilgange og  lader hunden vise hvad den kan rumme. 

Min viden og erfaring har jeg fået igennem årene, både ved hjælp af af egne hunde, gadehunde, problemhunde, og selvfølgelig uddannelser og kurser, som jeg løbende stadig tilegner mig, da der hele tiden kommer ny viden og forskning. Denne rygsæk gør, at je

Mit speciale er specielt hunde med angst, stress, smerte, aggression og ressourceforsvar. samt at få hunde til at trives og acceptere andre hunde/dyr som de eksempel bor sammen med.

Hunde kan ligesom vi mennesker også reagerer negativt hvis de eks. har smerter af den ene eller anden art. Hvis dette er tilfældet, kan overskuddet og lysten til samvær, læring og interaktion være på et meget lille sted.

Noget som man ikke bare kan træne sig ud af, førend der er styr på kroppen. Så i et forløb hos mig, bliver der set på helheden. Netop for at nå ind til kernen af problemet. 

Uanset om det er et stort eller mindre problem, man står med, så ved jeg hvor meget det kan frustrere og påvirke en, når tingene ikke fungerer, og der er en konflikt imellem hund og ejer. – Samt det store betydningsfulde spørgsmål – hvem skal man søge råd hos?

De fleste af mine kunder kommer med store frustrationer og er meget kede af og påvirkede af den eller de problematikker og uhensigt mæssig adfærd som hunden udviser og har. De har ofte behov for individuel behandling, rådgivning og træning.

I dag er der omkring 12.000 sunde og raske hunde, der aflives hvert år, fordi ejerne opgiver “projekt hund”. Fordi hunde tit og ofte bliver misforstået, hvilket så afsted kommer konflikter og frustrationer, som ender med en sidste tur forbi dyrlægen. Dette tal er helt forfærdeligt højt, og mit ønske er, at vi i fællesskab får nedbragt dette tal. 

I min verden er der altid en løsning, altid en vej – så tøv ikke med at kontakte mig og få en uforpligtende snak om din hund og jeres udfordringer. 

Jeg hjælper dig og din hund med de forskellige udfordringer og problematikker i har i jeres hverdag. Igennem personlig rådgivning, behandling og træning.

Da jeg tilbyder mange individuelle pakker, udfra problemstilling og behov, er det du har behov for ikke nødvendigvis skrevet på hjemmesiden. Du kan også vælge at få personlig træning og rådgivning online. Kontakt mig, så ser vi på hvordan jeg bedst kan hjælpe jer videre.

Kærligst Sofiia

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.