fbpx

Adfærds behandling

Hvis du ønsker tid til adfærds behandling, kan det alt afhængig af hvad udfordringen er, både tages fysisk, hvor jeg kommer ud i hjemmet og vi sammen gennemgår alting, og finder ud af hvordan vi kan løse jeres problem. Eller det kan tages over sessions på skype, hvor der gennemgås alt minitueøst så jeres problemer kan blive løst og livet med kat igen kan blive en dejlig, op-lysene og livs givende og glædes fyldt gave.

Hvorfor Bio Dynamisk Kranio Sakral Terapi? 

Den biodynamiske kranio Sakral Terapi er den mest næn-somme, healende og transformerende hjælp til kroppen –  helt og aldeles på kroppens egne præmisser og betingelser. Og samtidig den mest dybdegående, powerfulde og mest effektfulde behandlingsform jeg har mødt i mit liv. 

Derfor den biodynamiske tilgang har vundet mit hjerte.​

Hvordan foregår en KST behandling?

Jeg kommer ud til jer, hvor katten føler sig hjemme og er tryg. Da det er en vigtig del af behandlingen, at kunne give katten de bedste forudsætninger for at føle sig set, mødt og hørt. 

Behandlings formen bygges på at kroppen bliver mødt, set og hørt, ved at jeg bruger mine hænder til at ”lytte” til de mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Derfra arbejder jeg udfra sundheden i kroppen. Trykket der bruges, er ikke hårdere end hvis man ligger sine finger spidser blidt på sit ansigt. De fleste katte, finder hurtigt ud af, at jeg er der for at hjælpe og synes om at blive behandlet via denne indgangs vinkel. 

Hvad kan bio dynamisk kst afhjælpe?

Alt lige fra fysiske til psykiske smerter, som udfordringer i bevæge apparatet, problemer med fordøjelsen ect.

Herunder har jeg nævnt nogle eksempler på hvad der kan være af udfordringer i kroppen. som kan afhjælpes via kst behandlinger:

♥ Stivhed

♥ Muskelspændinger

♥ Nervøsitet

♥ Fordøjelses system

♥ Angst

♥ Uforklarlige smertemønstre

♥ Skævheder i eks. kæbe, nakke, bækken mm.

♥ Svært ved at holde fokus

♥ Hævelser/ eks. Hævet ben mm.

♥ Ændret reaktions mønster

♥ Agression

Hvad er Bio-dynamisk Kranio Sakral Terapi?

Det er en meget blid behandlingsform, som hjælper kroppen via egne ressourcer, at komme tilbage til sig selv, uden manipulation, med henblik på selv-helbredelse. 

KST udspringer fra de samme funktionelle og indirekte teknikker som Osteopatien. Den er heldigvis blevet meget mere anerkendt og har vundet stort indpas som behandlings mulighed, hos både dyr og mennesker for sin metode og indgangsvinkel. Og med stor grund, da den er meget effektfuld og dybdegående. 

Denne respektfulde tilgang til kroppen, gør at kroppen aktivt giver slip på bevidste samt ubevidste spændinger og traumer.

Grunden herfor er de helt subtile bevægelser, som er nøglen her – da trykket er så let og hermed gør det muligt for kroppen at slippe spændingerne. Da spændingerne er modstand – og modstand ikke ønsker mere modstand.

Møder man istedet modstanden med dette lette tryk – skaber det plads til bevægelighed og åbenhed – så den nærmest ”smelter” væk. Området bliver helt blødt, varmt og roligt – afspændingen vil så sprede sig ud som en bølge i hele systemet, og hele organismen vil begynde at re-organisere og re-balancere sig selv i forhold til den ny vundne plads og forøgede bevægelighed.

Kranio sakral terapien påvirker således alt lige fra muskler, bindevæv, knogler, organer, hormonsystemet og nervebanerne. Hvilket vil sige at den kan påvirke alt i hele kroppen, undervejs i en behandling. 

Mine kompetencer

Relevante uddannelser og kurser, indenfor mit speciale katten.

♥ Dyre Kranio Sakral Terapeut.

♥ Healing.

♥ Telepati.

♥ Reiki-healing.

♥ Dyre-adfærd – specifikt Katte/hunde/heste.

♥ Samt diverse psykologiske kurser med forskellige lærings teknikker og tilgange. Som i min verden, kan bruges i alle relationer, med levende individer. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.