fbpx

Hvis din kat føler sig “MIS”forstået

Hvis din kat føler dig “MIS”forstået

Har du problemer med din kats adfærd?

Er du ked af de konflikter i har i hjemmet, grundet kattens dårlige adfærd? Kradser den i møblerne? Eller urinere den alle andre steder end i kattebakken? Går den til angreb uden grund? Eller vil den kun ligge og gemme sig dagen lang? Undlader du at gøre ting, for at undgå at påvirke din kat yderligere? Har du ændret vaner eller tilgang, for at undgå ubehagelige situationer med din kat? Måske du endda har overvejet at skille dig af med den, fordi du ikke orker mere? Sidder du tilbage med følelsen af at være en mislykket katteejer? Og har behov for hjælp?

 

Jeg hjælper dig tilbage til et frit og berigende liv med din kat. Med en tilgang som virker og vare ved.

Min professionelle viden og tilgang bygger på veldokumenterede og videnskabelige fakta indenfor adfærd, træning og behandling af din kat. Du får sparring, konkrete råd, tips, trænings og handle planer specifikt til jeres udfordring. Min tilgang, behandling, træning og rådgivning er baseret på videnskab, erfaring, og en etisk, kærlig, respektfuld og meget hjertelig passion for den enkelte kat, ejer og deres individuelle behov.

Hvorfor er bio dynamiske KST- behandlinger og adfærds-træning af katte så effektivt?

Når din kat er stresset – så bliver du det også. Tegn på stress hos din kat, kan blandt andet komme til udtryk via:

♥ Aggression

♥ Kradseri

♥ Urenlig

♥ Nervøsitet

♥ Angst

♥ Tvangshandlinger

♥ Overdreven soignering

Igennem adfærds behandling, telepati og bio- dynamisk kranio sakral terapi, bringer jeg din kat i balance, som resulterer i en kat der er:

♥ Rolig

♥ Naturlig adfærd

♥ Renlig

♥ Balance

♥ Optimal re-balancering

♥ Kælen

♥ Nysgerrig

FAKTA

Vidste du at det er videnskabeligt bevidst at alt levende bevæger sig? 

Det vil sige at alt lige fra knogler, bindevæv, membraner, organer mm. bevæger sig og dermed kan det påvirkes, selv med de helt blide tryk som, er hele essensen bag den bio dynamiske kranio sakral terapi.

Specialist i krops terapi og adfærds og konflikt håndtering af katte. 

Jeg hedder Sofiia og kort fortalt er jeg vist det man kan kalde, the crazy cat lady. Jeg har viet mit liv til kattene og min store passion er, at skabe rum hvor kattene får taletid og bliver set, hørt og hjulpet ved behov. 

I behandlingerne bruger jeg mine intuitive evner, for at møde med den enkelte kat forbliver så rent som muligt. Uanset om det er fysiske eller psykiske udfordringer din kat har, er det vigtigt at se helheden og sundheden bag hver enkelt individ.

Referencer

Lone Finnemann, Slangerup

“Lille mis har vi fået fra Sofiia af. Lille mis, som slet ikke er så lille endda, faktisk er hun den største af de 3 vi har, er jordens sødeste og kærligste kat. Altid klar på sjov og ballade, og elsker at være ude i sin have. Eller at ligge og slænge sig i sofaen, så snart vi er hjemme.

Lille mis blev fundet og taget sig af, da hun var 3 uger gammel, så hun er blevet opflasket, opfostret og plejet af Sofiia, indtil vi fik hende. Kan kun anbefale Sofiia og det hun kan med kattene, uanset om de er vilde, traumatiserende eller har udfordringer, det er helt fantastisk at se. Sofiia har de varmeste anbefalinger herfra.

Kh. Lone og Co.

Nikolas Skipper, Helsingør

” Pelle er tidligere rescue kat, fra vildkatte livet, som Sofiia fik ind som halv stor killing, sammen med hans søskende. De blev gjort tamme, steriliseret og vaccineret og taget kærligt af på alle punkter. Pelle er den bedste kat vi nogensinde har haft, han er en rigtig familie kat som alle bare elsker. Han er god som dagen er lang og elsker at nusse, hygge og kæle, og en rigtig lille jæger, når han er udenfor – ganske enkelt familiens midtpunkt. 

TAK fordi vi blev de heldige ejere af Pelle.”

Etina Durig, Hørsholm

“Sofiia har behandlet min skønne Feline, der i begyndelsen af livet, har været igennem flere hjem, før jeg fik hende♥ Hun er en meget special kat, der grundet de flere hjem, har haft flere issues, som at være tilbageholden, stresset i visse situationer, samt overdreven soignering, som resulterede i en hårløshed på hele maven og indersiden af benene. Sofiia´s fantastiske evner indenfor adfærd og KST-behandling, har hjulpet Feline til at slappe af, fået sin pels igen, og være mere åben og social♥

Vi er evigt taknemlige♥

TAK Sofiia♥”

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.