fbpx

Har din hund ændret adfærd?

Har din hund ændret adfærd?

Har du problemer med din hunds adfærd?

Er du ked af de konflikter i har i hjemmet, grundet hundens dårlige adfærd? Eller føler du at folk kigger skævt til dig, når du går på gaden med din hund? Er der venner eller familie, som har sagt de ikke vil besøge jer mere, fordi hundens adfærd ødelægger besøget? Undlader du at gøre ting, for at undgå at påvirke din hund yderligere? Har du ændret vaner, ture eller tilgang, for at undgå ubehagelige situationer med din hund? Eller fortæller folk dig, du mangler lederskab og du ikke er tydelig nok i dine signaler til hunden? Sidder du tilbage med følelsen af at være en mislykket hundeejer? Og har behov for hjælp?

Jeg hjælper dig tilbage til et frit og berigende liv med din hund. Med en tilgang som virker og vare ved.

Min professionelle viden og tilgang bygger på veldokumenterede og videnskabelige fakta indenfor adfærd, træning og behandling af din hund. Du får sparring, konkrete råd, tips, trænings og handle planer specifikt til jeres udfordring. Min tilgang, behandling, træning og rådgivning er baseret på videnskab, erfaring, og en etisk, kærlig, respektfuld og meget hjertelig passion for den enkelte hund, ejer og deres behov.

Hvorfor er bio dynamiske KST- behandlinger og adfærds-behandling så effektivt?

Når din hund er stresset – så bliver du det også. Tegn på stress hos din hund, kan blandt andet komme til udtryk via:

♥ Aggression

♥ Gøen

♥ Urenlig

♥ Nervøsitet

♥ Angst

♥ Tvangshandlinger

♥ Overdreven soignering

Igennem adfærds behandling, bio- dynamisk kranio sakral terapi, healing, telepati, og adfærds rådgivning, hjælper jeg din hund i balance, som resulterer i en hund der er:

♥ Rolig

♥ Naturlig adfærd

♥ Renlig

♥ Balance

♥ Optimal re-balancering

♥ Kælen

♥ Nysgerrig

FAKTA

Vidste du at det er videnskabeligt bevidst at alt levende bevæger sig? 

Det vil sige at alt lige fra knogler, bindevæv, membraner, organer mm. bevæger sig og dermed kan det påvirkes, selv med de helt blide tryk som, er hele essensen bag den bio dynamiske kranio sakral terapi.

Specialist i krops terapi og adfærds behandling af hunde.

Jeg hedder Sofiia og Kort fortalt.Har jeg viet mit liv til dyrene, og min store passion er at skabe et kærligt rum her, hvor hundene, får taletid, og bliver set, hørt og hjulpet ved behov. 

I behandlingerne bruger jeg min intuition, i mødet med den enkelte hund, således at det forbliver så rent og klart som muligt. Uanset om det er fysiske eller psykiske udfordringer din hund har, er det vigtigt at se helheden og sundheden bag hver enkelt individ. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.