fbpx

Har din hest ændret adfærd?

Har din hest ændret adfærd?

Har du problemer med din hest´s adfærd?

Er du ked af din hests adfærd? Er den meget sensitiv og spooker over det mindste? Laver den “unoder”? hvor den tidligere altid var sød? Er din hest blevet ud-afreagerende? Eller er den pludselig blevet stille og indadvendt? Eller er du blevet bange for din hest, i visse situationer? Har du ændret vaner, ture eller tilgang for at undgå ubehaglige situationer med din hest? Fortæller folk dig du mangler lederskab og ikke er tydelig nok? Sidder du tilbage med følelsen af at være en dårlig heste-ejer? Og har behov for hjælp?

Jeg hjælper dig tilbage til et frit og berigende liv med din hest, med en tilgang der virker og vare ved.

Min professionelle viden og tilgang bygger på veldokumenterede og videnskabelige fakta indenfor adfærd, træning og behandling af din hest. Du får sparring, konkrete råd, tips, trænings og handle planer specifikt til jeres udfordring. Min tilgang, behandling, træning og rådgivning er baseret på videnskab, erfaring, og en etisk, kærlig, respektfuld og meget hjertelig passion for den enkelte hest, ejer og deres behov.

Hvorfor er bio dynamiske KST- behandlinger af heste så effektive? 

Når din hest har ændret adfærd, har smerter eller i er i konflikt med hinanden under samarbejdet? Så bliver du påvirket helt ind i sjælen. Tegn på noget af ovenstående kan eks. være:

♥ Skævheder i eks. kæbe, ryg, nakke, bækken mm.

♥ Gjordkramper

♥ Stivhed i eks. skuldre, nakke ect. 

♥ Uforklarlige smerte mønstre

♥ Nervøse/urolige heste

♥ Fordøjelses besvær

♥ Balance problemer

♥ Svært ved at holde fokus

♥ Snubler under ridning

♥ Svært ved at bøje/stille hesten

♥ Reaktioner i ridning, som buk, stejl, nedlagte øre.

Igennem adfærds-behandling, Bio dynamisk kranio sakral terapi, healing og telepati. Bringes din hest i balance og ro og tilbage til dens oprindelige blueprint. Således at du får en hest som:

♥ Har ro

♥ Kan fokusere

♥ Er blød og smidig

♥ God fordøjelse

♥ I balance

♥ Fungere under ridning

♥ Lytter til sin rytter

♥ Kan stilles i både højre og venstre volte

♥ Smidighed i kroppen

♥ En hest uden smerter

♥ Ingen uhensigts mæssig adfærd i ridningen

FAKTA

Vidste du at det er videnskabeligt bevidst at alt levende bevæger sig? 

Det vil sige at alt lige fra knogler, bindevæv, membraner, organer mm. bevæger sig og dermed kan det påvirkes, selv med de helt blide tryk som, er hele essensen bag den bio dynamiske kranio sakral terapi.

Specialist i adfærds ændringer, smerte og konflikt håndtering.

Special forløb til forløsning af adfærds ændringer, smerte og konflikt håndtering af din hest. 

Det er meningen livet med hest skal være sjovt, givende og fyldt med fantastiske, gode, berigende og sjove oplevelser. Desværre er det ikke altid sådan det ender for alle. Derfor har jeg specialiseret mig indenfor området omkring adfærds ændringer, smerte og konflikt håndtering af hesten.

Dette gør jeg med stor succes, da jeg kigger på dyret som helhed, da man ikke kan skille noget fra i et så forfinet og komplekst system, som hestens krop er. Det vil sige det er både dyrets adfærd, træning, bevægelses mønster, udstyret, omgivelserne, foderet, miljøet, dens sociale liv, dens oplevelser og selve kroppen, som er oppe at vende i et forløb hos mig. 

Referencer

Emmi Gesler, Fredensborg

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sofiia, jeg fik en hest hjem som spookede over de mindste ting, og som ikke fungerede optimalt i ridningen, specielt bagparten kunne ikke rigtig “følge med”, og han stod altid skævt, når han hvilede. Efter at Sofiia har behandlet Asterix, har jeg fået en hest som er meget mere rolig. Han står og går nu som han skal og han har aldrig været bedre gående i træningen og hans krop er nu helt symmetrisk at se på. Tusind tak Sofiia, du har mine varmeste anbefalinger herfra. Kh. Emmi

Bente Schlichting, Lejre

Tænk bare at kunne sætte sig op efter en måned – og så er han bare så sød og god i hovedet. Jeg er virkelig imponeret over de mirakler du har udrettet, og så på så kort tid. Fra at have haft udfordringer i ridningen i flere måneder, hvor han blev mere og mere voldsom, og jeg selv mere og mere utryg. Til at jeg nu kan ride ham igen. TUSIND TAK. Kh. Bente

Camilla Clausen, Tisvildeleje

Da jeg fik Sofiia ud, stod jeg med en hest, som havde flere udfordringer i sin krop. Blandt andet, havde hun problemer med skævt bagparti, svært ved at få bagbenene med og ind under sig, når hun gik, samt un ingen muskler havde, trods korrekt ridning og fodring. Samt en ret tydelig karpelænd, som nu helt er forsvundet. I dag står jeg med en hest, som bare fungerer, og trives bedre end nogensinde. Kan kun give Sofiia mine varmeste anbefalinger herfra

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og vær den første til at modtage tips og tricks.

Tak for din tilmelding.